Fotoalbum

Het luxe fotoalbum in de formaten 20-20 cm (fotopakket 1) of 30-20 cm (fotopakket 2 en 3) kan uitgevoerd worden met een kunstlederen of met een linnen harde omslag, eventueel verpakt in een stevige bewaardoos.  Jullie kunnen hierbij kiezen uit verschillende kleuren. Ook is het mogelijk om een naam of datum op de voorkant te laten drukken.

De albums zijn van een prachtige, stevige kwaliteit die met zorg worden gemaakt.
De binnenpagina’s worden gemaakt van 220 gr. stevig wit karton, met lay-flat pagina’s waardoor de albums mooi open kunnen en foto’s mooi doorlopen over de pagina’s.

Albums zijn ook los te bestellen, voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met  info@vierhetlevenfotografie.nl

Prachtige fotoalbums van mooie kwaliteitIn een mooie bewaardoos blijft het album stofvrij en verkleurt niet

 

Houten USB stick in mooi bewaardoosjeMooie albums in verschillende uitvoeringen

Nabestellingen en uitvergrotingen

Een mooie uitvergroting of extra foto nabestellingen, van jullie mooiste herinnering of een collage behoort tot de mogelijkheden. Ik heb contact met verschillende leveranciers die prachtige producten aanbieden. Ik kan jullie verschillende mogelijkheden laten zien die ik aanbied.
Foto’s die worden nabesteld worden geleverd op mat fotopapier, geleverd vanuit een vaklaboratorium voor de beste kwaliteit en kleurgarantie.

Digitale bestanden

Digitale bestanden worden aangeleverd op een prachtige houten usb in een luxe bewaardoosje (pakket 3)