Mijn naam is Sandra Keereweer. Ik ben gek op thee, appeltaart, heerlijke lunchgesprekken met vriendinnen en zingen. Maar bovenal, gek op de liefde en gek op mijn man!

Naast mijn gezin met vier prachtige kinderen (een jongen van 18, meisje van 15, en 2 jongens van 13 en 10)  is fotografie mijn grote passie, van kind af aan al geweest. Ik hou ervan om anderen blij te maken, ze iets te geven, te verwennen of met ze in gesprek te gaan.

Als ik andere mensen met mijn foto’s blij kan maken en ze iets waardevols mee kan geven, dan heb ik mijn doel bereikt! Maar dat doe ik dan wel op een bijzondere en diepgaande manier. Soms, misschien wel wat “therapeutisch” (maar daar hoef je nu echt niet meteen door weg te klikken)

 

Mijn missie:

In 2009 kocht ik m’n eerste digitale camera en ben ik diverse cursussen gaan volgen.

Sinds 2011 fotografeer ik datgene waar mijn hart naar uitgaat, namelijk naar mensen. De kwetsbaarheid en emotie van ieder mens raken me, omdat ieder mens uniek en waardevol is, maar ook omdat iedereen een verhaal heeft te vertellen.

Sinds 2015 fotografeer ik voornamelijk echtparen, ouderen en vrouwen. Dit is een bewuste keuze, omdat deze doelgroepen op het gebied van fotografie niet veel ‘in en op beeld’ staan. En dat terwijl zij zo waardevol, mooi en bijzonder zijn.

In de drukte van alle dag zie ik mensen om mij heen die vergeten om elkaar lief te hebben, om tijd voor elkaar vrij te maken, om dankbaar te zijn voor het leven en de momenten die er zijn. En dat raakt me; want ik geloof in Liefde. Zonder Liefde is er geen leven.

En daarom wil ik graag investeren in jullie en om die reden maak ik meer dan een foto alleen. Ik wil jullie laten delen in elkaars mooie herinneringen, liefdevolle woorden en spontane momenten, zodat jullie elkaar en de liefde “beleven”. En als je alleen bent? Ook dan kun je stilstaan bij al jouw zegeningen en mooie momenten  in je leven. Ook dan kun je zeggen “vier het leven” en heb lief.

Herinner het leven Afscheidsfotografie

Naast Vier het leven Fotografie, houd ik me ook bezig met afscheid,-en uitvaart fotografie. De betekenis hiervan en meer informatie hierover: herinner het leven afscheidsfotografie

Ook ben ik werkzaam als fotograaf op vrijwillige basis voor Stichting Kanjerwens

 

(Zelfportret gemaakt door MarianneFotografie)