Bij mijn foto’s draait het allemaal om de liefde, aandacht voor elkaar, plezier maken, blikken vol liefde en warme omhelzingen. En als jullie kiezen voor deze beleving is dat vanzelfsprekend een unieke en geweldige ervaring.

Een fotoreportage als blijvend aandenken

Mijn fotoreportages zijn niet “standaard” of strak geposeerd. De liefde vieren en de relatie (weer) input geven door het creëren van spontane momenten en lieve woorden, staan bij mij hoog in het vaandel.

Ik doe dit door te fotograferen aan de hand van lieve, leuke en grappige vragen.

“Hoe heb je elkaar leren kennen”, “hoe was die eerste kus”, “waarom ben je zo dankbaar dat hij/zij jouw partner is”, “wat vindt je het mooiste aan je partner”……kortom,  door dit soort vragen en de interactie met elkaar ontstaat een relaxte, open sfeer waarin ik de momenten die jullie delen vastleg. Om de liefde zo vast te laten leggen, is bijzonder en ontzettend waardevol. Door het delen van deze momenten met elkaar ontstaat een verhaal die uniek is, omdat het van jullie is. Elkaar weer eens letterlijk en figuurlijk diep in de ogen kijken, je hart (weer) voelen kloppen voor de ander, HET IS EEN BELEVING!

Er zijn wel een paar “spelregels”

  • Geen mobiele telefoon aan tijdens jullie fotoreportage (even de volle aandacht voor elkaar!)
  • Wat jullie met elkaar delen vertel je in vertrouwen, dus niets daarvan komt online
  • Heb elkaar lief, geniet, maak plezier en Vier het Leven en deel de Liefde

Werkwijze

  • Nadat we een datum hebben vastgelegd, overleggen we over een geschikte locatie.
    Omdat we buiten altijd afhankelijk zijn van het weer, kan het gebeuren dat de afspraak op het laatste moment verzet moet worden. We kiezen dan samen een nieuwe datum
  • Jullie ontvangen van mij een bevestiging per mail en een factuur voor de opdracht met 100% van het bedrag als aanbetaling. Zodra deze betaling binnen is is de reservering definitief.  (Kijk bij de voorwaarden naar de mogelijkheden bij annuleren ivm overlijden, ziekte of ziekenhuisopname)
  • Binnen 3 weken na de fotoshoot ontvangt u de bewerkte digitale foto’s in lage resolutie voorzien van een logo, zodat u uw keuze kunt maken voor uw nabestellingen. De afhandeling is afhankelijk van het pakket dat u gekozen hebt.
  • Nadat een album is gemaakt, heeft deze vaak een levertijd van minimaal 3 weken
  •  Bekijk hier de diverse opties. nog even na voor de prijzen en mogelijkheden